Inspiratsioon

Ma võtan kõike, mida südamega teen, tõsiselt. Mulle ei meeldi põruda, küll aga olen leppinud, et seda juhtub ja sellest toimub areng. Seega põrumine võib olla hea, kui sellest õppida. Söögitegemine ei saa toimuda ilma põrumisteta, ebaõnnestumisteta ja möödapanemisteta. Kord läheb natuke nihu ja järgmine kord enam ei lähe nii nihu, sest midagi on kõrva taha pandud. Ma tean, et on palju neid, kellele kokkamine on tüütu kohustus või lausa raketiteadus, aga minu jaoks on see hästi veedetud aeg.

Pole ju midagi paremat, kui istuda oma lähedastega laua taha ja nautida imelist õhtusööki, mis tõepoolest pakub lohutust, isegi kui seda ei vajata. Toit on elu lihtsaim nauding, miks siis mitte seda iga kord nautida?

Ma austan ehedat toorainet, käsitööna valminud toitu. Mida autentsem retsept ja valmistusmeetod, seda parem toit. Vahel lihtsalt tuleb võtta aega, olgu see või kuus tundi, ning imekaunis roog valmistada. Sest see toidab hinge ja südant.

Getter Madison

29.10.2018

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga