Kreveti-avokaado suupisted

Kui jõululaual on praad must have, siis aastavahetuse peolaual eelistan pigem erinevaid suupisteid ja püüangi paari päeva jooksul ka mitmeid suupistete-, magustoidusoovitusi blogisse tuua. Alustame tervislikust, aga maitseküllasest krevetisuupistest, mida on kiire valmistada, ent mis on tõeline pilgu- ja maitsemeeltepüüdja.

Vaja läheb (20-30 suupistet):

 • pool kilo tooreid tiigerkrevette (kooritud ja puhastatud)
 • 0.5tl suitsupaprikat
 • 0.5tl tšillipulbrit
 • musta pipart
 • soola
 • 1spl oliiviõli (ISUL, saab ecoverde e-poest) + praadimiseks
 • 1 laimi mahl (jagub nii krevettidele kui avokaadokreemi)
 • 2spl hakitud koriandrit (osa krevettidele, osa avokaadokreemi)
 • 1 küüs küüslauku
 • paar väiksemat avokaadot
 • 1 pikk kurk

Sega kausis krevetid, suitsupaprika, tšillipulber, must pipar, sool, 1spl oliiviõli, laimimahl, küüslauk ja 1spl koriandrit. Kuumuta pann ning vala sellele õli. Aseta krevetid pannile nii, et nad ei kattuks. Prae kummaltki poolt 1-2 minutit ja tõsta kõrvale. Püreesta avokaadod soola, laimimahla ning koriandriga. Viiluta kurk jämedalt. Määri kurgiviilule avokaadokreem ning aseta sellele krevett. Serveeri hakitud koriandri ning laimiviiludega.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga