Maailma parim munapuder

Hei! Mõtlesin, et jagan teiega ühte head hommikusöögiretsepti. Instagramis olen seda juba jaganud ning see osutus väga populaarseks.

Vaja läheb (2 portsjonit):

  • 6 muna
  • natuke võid
  • pisut riivitud parmesani või muud maitsekat juustu
  • soola või soolahelbeid

Seadista pliidil kuumus madalaks. Löö külmale pannile munad ning sega need lahti ning jätka segamist järjepidevalt. Kui näed, et muna hakkab vaikselt hüübima, oled õigel teel. Protsess peabki olema aeglane. Kui muna on umbes pooles osas hüübinud, lisa maitse järgi võid ja juustu ning pisut soola. Sega seni, kuni muna on hüübinud, ent veel kreemine ning serveeri koheselt. Mulle meeldib peale puistada veel ka soolahelbeid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga