Sõrnikud – veel paremad kui pannkoogid

Hei! Jagan teiega ühte oma uut lemmikretsepti, mis pärineb Angelica Udekülli varamust. Nimelt käisin ma talvel Haanjas Big Green Eggiga grillimas ja minu armsaks grillpartneriks oli Angelica ise. Ja koos tegimegi just neid sõrnikuid, mis on imemaitsvad! Ja miks mitte jagada ka teiega seda retsepti, et saaksite pühapäevaste pannkookide asemel midagi uut proovida!

Vaja läheb:

  • 400g kohupiima (Angelica ise armastab Saida farmi oma ja ma nõustun!)
  • 2 muna
  • 2sl suhkrut
  • 1sl vanillisuhkrut või vanillipastat
  • 2sl nisujahu
  • 0,5tl küpsetuspulbrit
  • soola
  • 2dl külmkuivatatud vaarikad (need on imelised, ärge ära jätke 🙂 )
  • õli

Munad vahusta suhkruga, sõelu sisse jahu. Seejärel lisa kohupiim ja küpsetuspulber, sega ühtlaseks. Nüüd lisa ka vaarikad ja jäta tainas pooleks tunniks seisma.

Võta üks kausike või taldrik, millesse lisa jahu. Seejärel tõsta supilusikatäis tainast jahu sisse ning kata see pallike üleni jahuga.

Kuumuta pannil õli ja prae sõrnikud keskmisel kuumusel kuldseks. Naudi!

Comments are closed.