Pasta Bolognese

Paljud teist teavad, et just pasta on minu kõige südamelähedasem toit ja Bolognese raguu oli see, millest kõik algaski. Mu retsept on küll läbi teinud erinevaid muudatusi, ent siiski jäänud üheks mu kõige lemmikumaks pastaroaks, olles tõeline mugavustoit jahedasse sügisõhtusse. Kõige tähtsam on silmas pidada, et see toiduke tahab aega. Andkem talle seda. suur mugulsibul […]

Potid-pannid – milliseid valida?

Üks küsimusi, mida ma kõige tihedamini saan, on pannide ja pottide kohta. Mis firma, mis materjal, mismoodi. Seega kirjutan kokkuvõtlikult selle siin postituses lahti, et ülevaade anda. Minu arsenalis on päris mitmeid erinevaid panne – mitu mittenakkuvat, roostevabasid, malmpanne, lisaks igas suuruses potte. Kasutan ma neid kõiki, aga erinevatel eesmärkidel. Olgu öeldud, et mul on […]