Toidukoolitus Tartus Saiapalees

Lisaks pagarikojale on Tüümian ka ideaalne koht erinevate ürituste läbiviimiseks – üks ideaalne võimalus selleks on toidukoolitus Tartus meie armsas Saiapalees. Pakume võimalusi kolleegide, sõprade või perega veeta mõnusalt aega kokates, süües ja nautides. Meie juurde mahub ühiselt süüa tegema kuni 20 inimest, ent väljaspoole kööki veelgi rohkem – teie seltskonna päralt on kõik 110m2. Samuti on võimalik planeerida üritust ilma kokkamiseta niisama süües, näiteks sünnipäevapidusid. Kuid siiski võime öelda, et koos toit valmis kokata on veelgi vahvam ning tulemus ka maitsvam! Näidismenüüd leiad lehe allosast.

toidukoolitus tartus


Toidukoolitus Tartus

Pakett sisaldab koolitajat, kelleks on Getter – Tüümiani autor ja toidublogija @thyme0ut, samuti teenindajaid, kes hoolitsevad teie jookide ja mugavuse eest. Teie ainsaks ülesandeks on ette siduda põll ning individuaalse juhendamise abil endale suurepärased road valmis kokata ning loomulikult ka ära süüa. Kõrvale saab nautida erinevaid veine ja mittealkohoolseid jooke. Retseptid saate hiljem kaasa, et kodus taas kõik järgi kokata.


Menüü

Menüüvalik on lai – koolitus pannakse kokku vastavalt teie endi soovile ja eelistusele. Võite valmistada üheainsa roa või hõrgutise (nt baod, ravioolid). Samas võib õhtusöök koosneda ka mitmest käigust. Siinkohal toome ära mõned menüüd, mida saab kokata, ent alati võib leida alternatiive ja roogasid omavahel kombineerida. Valikuid on oluliselt rohkem, ent need menüüd on lihtsalt pisukeseks inspiratsiooniks.

Mereannisõbrale

Sinimerekarbid kooreses safranikastmes // Kreveti ja kammkarbi bisque // tonka oa ja rabarberi creme brulee

Confit lõhe fenkolisalatiga // vähiravioolid särtsakas võikastmes // vaarikasuflee

Maailmarändurile

veisetartar krõbedal hapusaial // pardirind // šokolaadivulkaan

hiinapärased pelmeenid // baod // sidrunheinakreem

Pastagurmaanile

Muskaatkõrvitsasalat kale ja pähklitega // trühvli ja ricotta ravioolid // passioni panna cotta

Porru ja hollandaise // Mereannipasta karpide ja koorikloomadega // Valge šokolaadi kreem sidrunheinaga

Taimefännile

spragel ja feta // muskaatkõrvitsa-mascaprone ravioolid // ploomi tart tatin

Pikkus

Toidukoolitus-üritus võib kesta kahest tunnist terve päevani – eriti kui on soov peale koolitust pikemalt edasi istuda. Tavapärane pikkus on siiski 3-4h. Varaseim algusaeg on kell 15.00, kuna see on aeg, mil pagarikoda oma uksed sulgeb.

Maksumus

Koolituse hind on alates 35/€ inimese kohta. Koolitusel ei ole miinimumarvu osalejate kohta, ent minimaalne maksumus on 240€ (sisaldab käibemaksu). Hinna sees on lisaks ka vesi, kannukohv, tee. Lõplik hind kujuneb vastavalt koolituse-ürituse pikkusele ja toorainetele, mida kasutame.

Lisad

Kokkamise kõrvale on võimalik tellida ka erinevaid suupisteid ja vaagnaid, jooke, nii alkohoolseid kui mitte. Soovi korral sobitatud sommeljee poolt.