Toidukoolitus Tartus Saiapalee Tüümianis
Lisaks pagarikojale on Tüümian ka ideaalne koht erinevate ürituste läbiviimiseks – üks ideaalne võimalus selleks on toidukoolitus Tartu südames meie armsas Saiapalees. Pakume võimalusi kolleegide, sõprade või perega veeta mõnusalt aega kokates, süües ja nautides. Meie juurde mahub ühiselt süüa tegema kuni 20 inimest, ent väljaspoole kööki veelgi rohkem – teie seltskonna päralt on terve meie kohvikukene.
Toidukoolitus Tartus
Pakett sisaldab koolitajat, kelleks on Getter – saiapalee asutaja ja toidublogija @thyme0ut, samuti teenindajaid, kes hoolitsevad teie jookide ja mugavuse eest. Teie ainsaks ülesandeks on ette siduda põll ning individuaalse juhendamise abil endale suurepärased road valmis kokata ning loomulikult ka ära süüa, samuti küpsetame toidu kõrvale värske saia või karaski. Koolituse juurde saab nautida erinevaid veine, käsitööõllesid või mittealkohoolseid jooke. Retseptid saate hiljem kaasa, et kodus taas kõik järgi kokata.
Menüü
Menüüvalik on lai – koolitus pannakse kokku vastavalt teie endi soovile ja eelistusele. Õhtusöök koosneda mitmest käigust, sageli kolmest või neljast. Siinkohal toome ära mõned menüüd, mida saab kokata, ent alati võib leida alternatiive ja roogasid omavahel kombineerida. Valikuid on oluliselt rohkem, ent need menüüd on lihtsalt pisukeseks inspiratsiooniks.
Mereannisõbrale
Lõhe tartar krõbedal hapusaial // Lillkapsavaht kammkarpidega // pasta argentiina hiidkrevettidega // tonka oa creme brulee
Sinimerekarbid kooreses safranikastmes // Kreveti ja kammkarbi bisque // langustiiniravioolid särtsakas võikastmes // marjakrõbedik
Avokaado-tsitruse salat // krõbeda nahaga lõhe // valge šokolaadi mousse
Maailmarändurile
Veisetartar krõbedal hapusaial // pardirind // šokolaadivulkaan
Hiinapärased aurutatud pelmeenid // baod // granadilli panna cotta (ka vegan)
Pastagurmaanile
Muskaatkõrvits ja kale // lasanje // tiramisu
Caesar hapusaiakrutoonidega // apelsin-tšilli-ingver ja koorene kanapasta // mandli-kardemonikook
juustusuflee // trühvliravioolid // valge šokolaadi panna cotta
Taimefännile
Spragel ja feta // muskaatkõrvitsa-mascaprone ravioolid // õunagalett soolakaramelli ja pekaanipähklitega
Pikkus
Toidukoolituse pikkus on üldjuhul 3-4h. Varaseim algusaeg on kell 16.00, kuna see on aeg, mil pagarikoda oma uksed sulgeb. Ürituse hiliseim lõppemisaeg on kell 23.00.
Maksumus
Koolituse hind kujuneb vastavalt roogade keerukusele ja toorainele. Koolituse hinna sees on lisaks toidule ja retseptidele ka maitsevesi, tee ja kannukohv.
Lisad
Kokkamise kõrvale on võimalik tellida ka erinevaid suupisteid ja vaagnaid, jooke – meil on lai veini- ja käsitööõllede valik.