Koolitus toimub 23.10 kell 18.00 ja kestab 3h.
Pidude hooaeg on algamas ja kes ei sooviks on oma külalisi kostitada mõne uue ja hõrgu maitsega. Selleks on meie koolitaja Getter pannud kokku oma lemmikute suupistete valiku, mida teiega jagada. Koolitusel valmistame kõik komponendid ise kohapeal ja retseptid ning valminud tooted saate kaasa, et kodus maiustada ja ise järgi teha. Esimesel koolitusel valmivad meil:
- Konjakine pasteet ja sibulamoos krõbedal saial
- Mini beef Wellingtoni ampsud estragonimajoga
- Röstkõrvitsahummus ja seemnesed näkileivad
- Pardifilee ja tšillimoosi minipitsad Camembert juustuga
- Käsitöö-ricotta, pesto ja confit tomat krõbedal saial
- Röstitud Caesari salat käsitöökastme ja hapusaiakrõbedikuga
- Pliinide assortii (suitsuangerjavahu, lõhe tartari, nõrutatud hapukoore ja kalamarjaga)
- Krõbe kataifi krevett laimimajoga
Räägime läbi, kust saab parimat toorainet, jagame serveerimisnippe ja kingiideid.