Kataifi-tainas krevetid tšilli-laimimajoneesiga

Hei! Täna jagan teiega oma kõige lemmikumat rooga! Autoriks olen mina ise ja sööksin seda iga päev 🙂 Lihtsalt see kombo on nii jumalik, et ma ise ka ei suuda vahel uskuda. Õnneks eestlased on viimasel ajal krevetiusku pööranud ja seega usun, et nii mõnigi teist proovib ja hakkab seda rooga armastama 🙂

Krevettide jaoks (kahele ahnemale inimesele või siis ühele Getterile):

 •  400g tooreid hiidkrevette, koorituna
 • Kataifi-tainast (Selveris ainult müügil näinud seda)
 • muna
 • soola

Klopi muna lahti ning lisa pisut vett. Maitsesta soolaga ja kasta krevetid sinna sisse. Ükshaaval mässi krevettide ümber kataifi-tainas. Kui valmis, kuumuta pannil õli ning prae krevette selles, kuni kaunilt kuldsed. Aseta köögipaberile, et liigsest rasvast vabaneda.

Majoneesi jaoks:

 • 1 munakollane (toores)
 • 1tl sinepit
 • 1-2dl rapsiõli
 • ühe laimi koor
 • poole laimi mahl
 • tšillipulbrit
 • soola
 • suhkrut

Sega kokku munakollane, sinep, sool, suhkur, tšilli, laimikoor ja -mahl. Vispliga hoogselt segades nirista aeglaselt juurde õli (mina kasutan oma KitchenAidi lauamikserit). Õli kogus sõltub sellest, millist maitset eelistad, soovitan vahepeal maitsta. Mida rohkem õli, seda heledamaks majonees muutub. 

Serveeri krevette koos majoneesiga ja naudi!