Kaks esimest väljakutse nädalat ja uue nädala menüü

Hei! Juba kaks nädalat on möödunud ja teen väikese vahekokkuvõtte. Kuna ma olin peaaegu nädal aega üsna rivist väljas, siis jäi eelmise nädala menüü planeerimine ära – mul lihtsalt ei olnud isusid ja raske oli selliselt ette mõelda. Esimese nädala menüü sai aga kenasti teostatud ja kaks toitu jäid isegi välja, sest mõnest lihtsalt jätkus veel kauemaks, kui arvasin. Püsisin väga kenasti eelarves ja see ei osutunud üldse keerukaks. Lisaks on ette planeerimine hea ka selleks, et korralikult ja tervislikumalt toituda – nii ei haaranud minu käsi snäkkide ja kiire nälja leevenduse järele. Ka teisel nädalal sain kenasti eelarves oldud, eriti kuna mul oli isu väiksem ja tohutu kuumus ei meelitanud ka just palju sööma. Ma sõin, muidugi, aga mitte nii palju kui tavaliselt. Ja kuna see nädal läks natuke igavalt, siis lisasin ühe nädala väljakutsesse juurde ehk kolm on veel ees.

Uus nädal algab täna ja selle nädala sisse jääb ka jaanipäev, millega mul on üsna lihavabad plaanid. Mõtlesin hoopis oma munakeses pitsasid teha, sest miks mitte 🙂 Hommikusöökideks nagu ikka on grilled cheese võikud, elukaaslasel puder (mina putru ei söö), puuviljad, sõrnikud ja näiteks ka left over keedukartulist koogid. Õhtu- ja lõunasöökideks (28x) planeerin sel nädalal:

  • kana-kookospiima nuudlisupp (4x)
  • rassolnik (4x)
  • panzanella salat kanaga (4x)
  • avokaado-lõhe salat (2x)
  • pad thai nuudliroog krevettidega (4x)
  • gnocchi trühvlikastmega (4x)
  • jaaniõhtu pitsad (2x)
  • india võikana basmati riisiga (4x)

Need toidud mahuvad ideaalselt mu 52€ sisse – kõige kallimad koostisosad on krevetid ja trühvlijuust ning lõhe, muu on võrdlemisi odav – kana, kartul, riisinuudlid, tomatid jne. Valisin seekord ka kergemad toidud, sest ilmad tulemas taas kuumad ja tean, et väga toekat ahjuvormi hetkel ei ihalda. Kindlasti jagan Instas jooksvalt nippe ja nii mõnigi retsept leiab ka siia tee! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga